Берое приема Спартак Варна в мач от 33-ия кръг на 33-ия

...
Берое приема Спартак Варна в мач от 33-ия кръг на 33-ия
Коментари Харесай

Спартак Варна ще гони успех в Стара Загора на всяка цена

Берое приема Спартак Варна в мач от 33-ия кръг на 33-ия кръг на efbet Лига. Срещата под Аязмото е през днешния ден от 20:15 часа и е с голям залог в борбата за оцеляване в елита. 

Към момента заралии дишат малко по-спокойно, откакто заемат второ място в групата, определяща изпадащите. Отборът на Николай Киров има 30 точки. При триумф през днешния ден " зелените " ще се спасят от непосредствено изпадане и ще имат сериозен задатък пред тима, който ще играе бараж. 

Спартак няма друга опция с изключение на успеха. " Соколите " са последни с 21 точки при три оставащи мача до края на сезона. Равенство не устройва кой знае какъв брой тимът на Димитър Димитров, само че победа ще върне възможностите им за избавление. 

Николай Киров ще разбере в последния миг дали ще може да употребява нападателя Вини Трибуле, който лекува травма. Белия няма други проблеми към своя състав и ще може да избере най-хубавото. 

В същото време Димитър Димитров още веднъж не съумя да запълни групата на своя тим. Аут поради травми са Луан да Силва, Родни Антуи и Иван Дичевски. Наказан е Румен Руменов. Очаква се на неговото място в стартовия състав да стартира Даниел Начев, който се включи доста мощно при успеха с 2:1 над Хебър. 

Главен арбитър на мача е Иво Андреев. 

 

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР